Atividade antitríptica em semente e produto alimentício de Chia (Salvia Hispanica L.)

Objective: This study aimed to detect anti-tryptic activity in commercial chia seed and flour and to isolate a trypsin inhibitor present in the seed. Methodology: Protein extraction, ammonium sulfate fractionation, affinity chromatography, trypsin inhibition assay, protein quantification and sodium...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Principais autores: Morais, Ana Heloneida de Araújo, Souza, Ana Paula Araújo de, Nascimento, Lorena Maria Araújo Marinheiro, Lima, Vanessa Cristina Oliveira de, Carvalho, Fabiana Maria Coimbra de, Santos, Elizeu Antunes dos
Formato: article
Idioma:pt_BR
Publicado em: DEMETRA: Alimentação, Nutrição & Saúde
Assuntos:
Endereço do item:https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/58129
http://dx.doi.org/10.12957/demetra.2017.25636
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!