Produção de hambúrguer a partir do aproveitamento de aparas de atum (thunnus spp.)
Growing awareness of healthy and sustainable habits drives innovations in food production. Fish consumption is valued for health benefits, including proteins, vitamins, minerals, and omega-3 fatty acids. Among the most consumed and valued fish worldwide is tuna, appreciated for its meat, can be m...
Na minha lista:
Autor principal: | Dantas, Stephany Eloiza Miranda |
---|---|
Outros Autores: | Matsui, Kátia Nicolau |
Formato: | bachelorThesis |
Idioma: | pt_BR |
Publicado em: |
Universidade Federal do Rio Grande do Norte
|
Assuntos: | |
Endereço do item: | https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/55458 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Processamento de hambúrguer de carne caprina
por: Martins, Ruanna Vanessa Maciel
Publicado em: (2018) -
The 1982 assessment of the southern bluefin tuna (Thunnus maccoyii) population and the determination of catch levels which stabilize the parental biomass /
por: Hampton, John,, et al.
Publicado em: (2022) -
Indexed bibliography of the southern bluefin tuna (Thunnus maccoyii (Castlenau, 1872) /
por: Eckert, Gillian J., et al.
Publicado em: (2022) -
Synopsis on the distribution, biology and fisheries of the Bigeye Tuna (Thunnus obesus, Lowe) with a bibliography /
por: Whitelaw, A. W., et al.
Publicado em: (2022) -
Produção de hambúrguer vegano de grão-de-bico com resíduo agroindustrial de acerola
por: Lima, Érica Cortez de
Publicado em: (2018)