Caracterização físico-química de inibidor de tripsina isolado de sementes de tamarindo (Tamarindus indica l.) Nanoencapsuladoem proteína do leite isolada

Introduction: The trypsin inhibitor isolated from tamarind seeds (Tamarindus indica L.) (ITT) presents a satiety and anti-inflammatory action in an experimental model. Associated with this, the encapsulation of bioactive proteins acts to promote an improvement and prolongation of the action of these...

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Detalhes bibliográficos
Principais autores: Morais, Ana Heloneida de Araújo, Oliveira, Gerciane Silva de, Costa, Rafael Oliveira de Araújo, Pais, Tatiana dos Santos, Gomes, Ana Francisca Teixeira, Matias, Lídia Leonize Rodrigues, Medeiros, Amanda Fernandes de, Queiroz, Jaluza Luana Carvalho de, Passos, Thaís Souza
Formato: article
Idioma:pt_BR
Publicado em: Brazilian Journal of health Review
Assuntos:
Endereço do item:https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/54669
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