Can polyphenols improve the gut health status in pre-clinical study with diet-induced obesity? a protocol for systematic review and/or meta-analysis
Introduction: Obesity is characterized as a low-grade inflammation that impairs physiological functions, including intestinal functioning and gut microbiota balance. Dietary polyphenols can be a strategy for obesity management, collaborating to preserve or recover gut health through antioxidant and...
Na minha lista:
Principais autores: | Morais, Ana Heloneida de Araujo, Dias, Lêda Karla Monteiro, Medeiros, Gidyenne Christine Bandeira Silva de, Silva, Ana Karolinne Nascimento, Maia, Juliana Kelly da Silva |
---|---|
Outros Autores: | https://orcid.org/0000-0002-6460-911X |
Formato: | article |
Idioma: | English |
Publicado em: |
Medicine
|
Assuntos: | |
Endereço do item: | https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/54485 http://dx.doi.org/10.1097/MD.0000000000028162 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Pro-inflammatory diet Is correlated with high veillonella rogosae, gut inflammation and clinical relapse of inflammatory bowel disease
por: Lyra, Clelia de Oliveira, et al.
Publicado em: (2024) -
Efeito de padrões alimentares na microbiota intestinal humana
por: Silva, Mateus Pontes
Publicado em: (2023) -
Comparison of berry juice concentrates and pomaces and alternative plant proteins to produce spray dried protein–polyphenol food ingredients
por: Hoskin, Roberta Targino, et al.
Publicado em: (2021) -
Análise GUT e a gestão da informação para tomada de decisão em uma empresa de produtos orgânicos do Rio Grande do Norte
por: Hékis, Hélio Roberto, et al.
Publicado em: (2020) -
Franchising e especialização de serviços como estratégia de crescimento e manutenção: uma análise através da Matriz SWOT e GUT na DDEx – Direct to Door Express
por: Queiroz, Jamerson Viegas, et al.
Publicado em: (2020)