Aproveitamento da clara do ovo residual da pincelagem de salgados de fornos em tortinhas de limão

O desperdício de alimentos que ocorre anualmente é um tema que aumenta a insegurança alimentar e potencializa a fome no mundo. Segundo a Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), mais de 30% da produção mundial de alimentos é desperdiçada a cada ano entre as fases de pós-colheit...

Cur síos iomlán

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Dantas, Reginaldo Nascimento
Rannpháirtithe: Rocha, Patrícia Maria
Formáid: bachelorThesis
Teanga:pt_BR
Foilsithe / Cruthaithe: Universidade Federal do Rio Grande do Norte
Ábhair:
Rochtain ar líne:https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/55688
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!