Potenciais benefícios dos ácidos graxos Ômega-3 frente à Covid-19
INTRODUCTION: Covid-19 is a contagious infection in humans, whose clinical picture can present itself in various ways, from symptoms such as fever, nasal congestion and cough, to severe manifestations such as multiple organ failure and death, related to the exacerbated inflammatory process, characte...
Na minha lista:
Autor principal: | Medeiros, Gislane Batista de Oliveira |
---|---|
Outros Autores: | Bezerra, DanieDanielle Soareslle |
Formato: | bachelorThesis |
Idioma: | pt_BR |
Publicado em: |
Universidade Federal do Rio Grande do Norte
|
Assuntos: | |
Endereço do item: | https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/50526 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Avaliação de marcadores laboratoriais em pacientes diagnosticados com COVID-19
por: Alves, Pedro Lucas Vieira
Publicado em: (2023) -
O uso da ivermectina na COVID-19: uma revisão da literatura
por: Bezerra, Rodrigo Melo
Publicado em: (2020) -
Previous vitamin D status and total cholesterol are associated with SARS-CoV-2 infection
por: Ribeiro, Heriks Gomes
Publicado em: (2021) -
Influence of vitamin D status on hospital length of stay and prognosis in hospitalized patients with moderate to severe COVID-19: a multicenter prospective cohort study
por: Reis, Bruna Zavarize, et al.
Publicado em: (2024) -
COVID-19: vacinação como caminho para controlar a pandemia: uma revisão narrativa da literatura
por: Medeiros, Marília Melo de
Publicado em: (2023)