Avaliação de extratos ricos em polissacarídeos, obtidos a partir de cebolas amarelas e roxas (Allium cepa, Linn), quanto ao seu potencial antioxidante e modulatório da cristalização de oxalato de cálcio (CaOx)

The onion (Allium cepa Linn.), plant of the Amaryllis family (Amaryllidaceae), is one of the most important vegetable species in the world, standing out for being the second with greater added value. Its structure is mostly made up of carbohydrates, whose pharmacological applications have been st...

Ful tanımlama

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: Machado, Raynara Iusk de Araújo
Diğer Yazarlar: Rocha, Hugo Alexandre de Oliveira
Materyal Türü: Dissertação
Dil:pt_BR
Baskı/Yayın Bilgisi: Universidade Federal do Rio Grande do Norte
Konular:
Online Erişim:https://repositorio.ufrn.br/handle/123456789/31748
Etiketler: Etiketle
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!