NUTRINEWS (COVID-19): AÇÃO EXTENSIONISTA SOBRE NUTRIÇÃO, SAÚDE E SEGURANÇA DOS ALIMENTOS NO CONTEXTO DA PANDEMIA POR SARS-COV-2
ABSTRACT Introduction: The pandemic of COVID-19 brought innumerous challenges for the health and education of the Brazilian population. The extension actions developed by Higher Education Institutions, great allies in the promotion of education and dissemination of knowledge, also found the challeng...
Na minha lista:
Principais autores: | Borges da Silva, Raniella, Ribeiro Mendes da Silva, Thayane, da Silva Fernandes, Gabrielle, Maria Santana Ribeiro, Yarla, Costa Carvalho, Maria Alissia, dos Santos Ribeiro, Mikaely, de Oliveira Bueno, Iely Jaqueline, Moura Nunes, Maria do Rosário Conceição, Lima Ferreira, Josie Haydée |
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Formato: | Online |
Idioma: | por |
Publicado em: |
Portal de Periódicos Eletrônicos da UFRN
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Endereço do item: | https://periodicos.ufrn.br/rcp/article/view/29738 |
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