Microbial food contamination /
Na minha lista:
Autor principal: | Wilson, Charles L. |
---|---|
Formato: | Livro |
Publicado em: |
|
Assuntos: | |
Endereço do item: | https://app.bczm.ufrn.br/home/#/item/163597 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registros relacionados
-
Compendium of methods for the microbiological examination of foods /
por: Vanderzant, Carl., et al.
Publicado em: (2022) -
Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods
por: Cocolin, Luca., et al.
Publicado em: (2022) -
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : fifty-eighth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. -
por: Organização Mundial da Saúde.
Publicado em: (2022) -
Food microbiology /
por: Frazier, William C., et al.
Publicado em: (2022) -
Micotoxinas em alimentos /
por: Scussel, Vildes M.
Publicado em: (2022)